Foto: Oddbjørn Steffensen

Det legendariske britiske rockebandet Oasis ser ut til å være på vei mot en gjenforening etter 15 år med splid. Ifølge avisen The Sunday Times har brødrene Noel og Liam Gallagher lagt uenighetene bak seg, og bandet skal nå være klare for å returnere til scenen neste sommer. Liam Gallagher selv har styrket ryktene ved å kommentere «See you down the front» på X (tidligere Twitter), noe som fikk fansen til å gå amok i spekulasjoner.

Det rapporteres om at Oasis planlegger flere store konserter, blant annet i Manchester’s Heaton Park og Wembley Stadium i London Ingen offisielle kommentarer har foreløpig kommet fra bandets representanter, men ifølge anonyme kilder i bransjen er planene allerede godt i gang. Men flere innlegg på sosiale medier tyder på at det skjer noe i morgen.



Siden bandet ble oppløst i 2009, har både Liam og Noel Gallagher hatt solokarrierer, men fansen har i årevis håpet på en gjenforening. Etter år med offentlig krangling og spydige kommentarer mellom de to brødrene, virket en forsoning lenge usannsynlig. Likevel ser det nå ut til at 15 år med spenning kan være over, til stor glede for fansen over hele verden.

Ryktene om en gjenforening kommer rett før 30-årsjubileet for bandets debutalbum Definitely Maybe, som markerte starten på Oasis' eventyrlige karriere på 90-tallet.